Denne cookie- og privatlivspolitik forklarer, hvordan hjemmesiden bruger cookies, og hvordan vi behandler dine personlige oplysninger

 

Ejerinformation

Den juridiske enhed, der er ansvarlig for behandling af dine personlige oplysninger, er:

AMALA ApS
Ellesvinget 143
2950 Vedbæk
Denmark

E-mail: hello@amala.dk

 

Websteds brug af cookies

Da vi gerne vil tilbyde vores brugere et nemt og brugervenligt website, bruger vi cookies for at sikre, at indholdet som vises på siden er relevant. Cookies giver vigtig information om, hvordan et websitet bruges, hvilke sider der ses mest og hvor længe brugerne forbliver på siderne o.s.v. Personoplysninger sælges ikke til tredjepart på noget tidspunkt, og vi indsamler kun de personlige oplysninger, vi modtager i forbindelse med et salg.

 

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der er gemt i din browser for at genkende din computer ved efterfølgende besøg på et websted. Cookies er ikke aktive filer; Derfor kan de ikke udvikle vira eller spore indhold på din computer. Alt, hvad de gør, er at sende anonyme oplysninger tilbage til os, for eksempel besøgstid.

 

Hvis du ikke ønsker at tillade cookies

Vi håber, at du vil tillade vores cookies, da de hjælper os med at forbedre hjemmesiden. Men hvis du ikke ønsker at modtage cookies fra vores websted, skal du finde “Internetindstillinger” i din browser vælge avancerede cookieindstillinger og føje dette domæne til listen over websteder, du vil blokere cookies fra.
Der kan du også slette individuelle cookies eller alle cookies, som din browser har gemt. Hvis du indstiller din browser til at nægte cookies, skal du være opmærksom på, at der kan være funktioner på forskellige websites, der ikke fungerer.

Du kan finde mere information om cookies og om din browser på disse sider:
Erhvervsstyrelsen

Guides til de mest almindelige browsere:
Internet Explorer
Google Chrome
Mozilla Firefox

 

Beskrivelse af websitets behandling af personoplysninger

Formål med personlig dataindsamling

De indsendte persondata bruges i forbindelse med behandlingen af ​​dit køb. Vi skal være i stand til at kontakte og interagere med dig.

Kategorier for personlig dataindsamling
Vi bruger følgende kontaktoplysninger som en del af vores sagsbehandling:

  • Navn
  • Email
  • Addresse
  • Telefonnummer
  • Evt. CVR nummer
  • Bank detaljer

Kilder
Vi indsamler personlige oplysninger fra følgende kilder:

  • Personlige oplysninger indsamles direkte fra dig, når du besøger websitet, og når hvis du opretter dig som bruger.

Persondatabehandlingens grundlag

  • Vi behandler personlige oplysninger baseret på dit samtykke, se afsnit 6, underafsnit 6 i persondataloven.

Modtagere af personlige data

Personlige data kan blive delt med:

  • IT-udbydere, der understøtter vores sagsstyringssystem
  • Finansielle institutioner, som vi samarbejder med for at støtte betalingen af ​​bevillinger
  • Offentlige myndigheder, der er lovligt forpligtet til at modtage oplysningerne
  • Regnskabs- og revisionsfirmaer

Arkivering

Vi opbevarer kun identificerbare personlige data, så længe der er et målrettet formål med opbevaring, og så længe det er nødvendigt for firmaet at opbevare oplysningerne. Regnskabsmateriale opbevares i fem år fra udgangen af ​​det regnskabsår, som materialet vedrører.

 

Obligatorisk information

Oplysningerne, som beskrevet ovenfor, er obligatoriske forbrugermæssige og juridiske retsmidler. Hvis du ikke giver disse oplysninger, kan vi ikke behandle dit køb.

 

Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder:

  • Ret til at tilbagekalde dit samtykke og få dine personlige oplysninger slettet
  • Ret til at anmode om indsigt i de personoplysninger, der behandles
  • Ret til at modtage de personlige oplysninger, som du har givet os i læsbart format
  • Ret til at få rettet forkerte personlige oplysninger om dig selv
  • Ret til at begrænse behandlingen af ​​dine personlige oplysninger
  • Ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​personoplysninger
  • Ret til at indgive en klage over vores behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet

Der kan være betingelser eller begrænsninger i disse rettigheder. Derfor er du muligvis ikke i stand til at udnytte dine rettigheder under alle omstændigheder. Dette afhænger af de specifikke omstændigheder, der er forbundet med behandlingsaktiviteterne.

Du kan når som helst kontakte os på hello@amala.dk med henvisning til en eller flere af ovenstående rettigheder, som du ønsker at anvende.